УКР РУС

Найщасливіший у світі й особлива мотивація – кохана Циганкова розкрила секрет успіху Віктора

5 травня 2024 , 11:11 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Обраниця вінгера Жирони потішила новими яскравими кадрами з футбольного і не тільки життя. Віктор Циганков може похвалитися розкішним талісманом.

Напередодні футболіст збірної України на пару з Артемом Довбиком допоміг Жироні здобути вольову перемогу над Барселоною (4:2) і пробитися в Лігу чемпіонів. Циганков не один святкував на полі домашнього стадіону.

"Ви не розумієте, що відбулося": Довбик здійснив велику мрію – дружина показала унікальні кадри

Кохана, яку Віктор називає Королевою, показала все у своїх сторіс. На газоні велично прогулювався у формі Жирони їхній песик, якому виповнилося 5 років за день до матчу. 

Домашнього улюбленця звуть Лакі, що в перекладі означає щасливий. У своєму Інстаграмі Циганков обіграв його ім'я англійською мовою.

Найщасливіший пес у світі відзначає 5 день народження. Ми так тебе любимо. Учора був особливий день для цього одного, – написав 26-річний гравець, натякнувши, що Лакі ласував усіма смаколиками, якими тільки міг. 

А ще дружина Циганкова похвалилася особливим методом мотивації. На її кросівках видно перші літери імені Віктора та Романи, а також їхнього песика Лакі і синочка Леона. 

Щаслива родина безмежно надихає українського футболіста на звершення. У березні син Циганкових святкував свій перший день народження.