УКР РУС

Зібрала зірок футболу: дружина Пятова чарівно відсвяткувала день народження – був навіть мольберт

4 травня 2024 , 11:00 / Читать на русском

Юлія Пятова, неперевершена дружина дружина легенди збірної України з футболу відсвяткувала свій день народження. Їй виповнилося 43 роки.

На своїй сторінці в Інстаграм Юлія зібрала майже 20 тисяч підписників, де тішить фанатів кулінарними рецептами, враженнями від подорожей та неповторними знімками та відео. Також з приходом весни зіркова матуся серйозно почала облаштовувати ділянку для городини. 

Її кохання безмежне: дружина Довбика тішить фанів родиною ідилією – чоловіку пощастило

Вчора Юлія влаштувала дивовижне святкування на честь свого дня народження. Запросивши рідних та друзів, вона створила атмосферу радості та веселощів, яка зачаровувала кожного гостя.

Серед запрошених гостей були не лише рідні та друзі, а й зірки футбольного світу, такі як: Георгій Судаков з чарівною дружиною Лізою, півзахисник Шахтаря Валерій Зубков, Ярослав Ракицький та інші.

Протягом вечора родина та гості мали можливість розкрити свої творчі здібності, створивши свої власні шедеври на полотні. Ця родзинка свята додала йому особливого шарму та захоплення. І варто зазначити, що зірки футболу, окрім феноменальних навичок на полі, виявили себе талановитими художниками, здатними створювати шедеври.

Це святкування залишиться в пам'яті, як надзвичайно весела та незабутня подія, яка об'єднала родину та друзів у єдино спільному творчому заході.

Нагадаємо, що сім'я Пятових разом вже понад 17 років та виховує чотирьох дітей – трьох доньок і синочка. Старша донька минулого року закінчила школу в Києві й переїхала навчатися до Мілана.

 

Джерело:

Instagram