УКР РУС

Дівчина партнера Миколенка спокусливо задерла ногу на стіл – чорні панчохи додають пікантності

1 травня 2024 , 14:00 / Читать на русском

Сінді Кімберлі, пекельна дівчина півзахисника Евертона Деле Аллі виклала гарячі фото до себе на сторінку. Фанати засипали дівчину компліментами.

В Інстаграмі за Кімберлі стежить понад 7 мільйонів підписників, які щораз отримують свіжий контент.

Останнім часом нідерландська модель Сінді Кімберлі все частіше викликає сенсацію у мережі. Дівчина завжди була прихильницею того, щоб бути вцентрі уваги. Вона зухвало обирає спокусливі образи для фотосесій, що викликає захоплення у коханого Деле Аллі та безліч фанів.

Дівчина Волошина манить фетишистів – вдягає високі підбори прямо посеред міста

Цього разу вона виклала пікантні світлини з фотосесії. На одній з фотографій дівчина одягнена у коротку спідницю та піджак, прикриває оголене тіло Сінді, зазіхаючи на увагу глядачів. Ще більше шоку викликає те, що вона зухвало задерла ногу на стіл, демонструючи свої довжелезні ноги. Пікантності фото додали чорні панчохи та високі підбори.

Купа фанів позитивно оцінили такий стиль Кімберлі та засипали її компліментами:

  • "Ти приголомшлива",
  • "Дуже гаряче",
  • "Красуня".

Нагадаємо, Сінді та Деле вперше з'явилися разом на яхті під час свого відпочинку в Італії у 2022 році. Варто відзначити, що раніше Кімберлі мала стосунки з Льюїсом Хемілтоном та поп-зіркою Джастіном Бібером, саме завдяки Джастіну дівчина здобула світову популярність.

 

Джерело:

Instagram