УКР РУС

Неймовірна Савіна зводить з розуму завидною красою – вогняний бекстейдж

30 квітня 2024 , 09:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Кохана українського футболіста Валерія Бондаря, який виступає на позиції захисника в Шахтарі, Даша Савіна потішила шанувальників свіжими світлинами. Вона опублікувала бекстейдж з нової фотосесії.

Спортивна журналістка та модель вкотре вразила своїх передплатників у Інстаграм. Вона досягла великого успіху в соцмережі – за її якравим життям стежать майже 500 тисяч користувачів.

Гламурна дружина Коноплі зачарувала красою в спокусливому вбранні – українська пристрасть

Цього разу під нашим прицілом неперевершена Даша Савіна, яка спричинила справжній фурор в інтернеті. Дівчина знялась в ефектній фотосесії, на якій виглядає приголомшливо. 

На першій світлина білявка для свого образу обрала чорне вбрання, а яскраві губи додали шарму вигляду. Також Даша засвітилася в темній сукні з відкритим декольте і глибоким вирізом, які візуально робили її ще сексуальнішою.

Шанувальники в коментарях були максимально щедрими на компліменти, а також лайки:

  • "Яка красива",
  • "Ідеальна",
  • "Я захоплююся тобою",
  • "Просто неможливо стримати захоплення від вас".

Нагадаємо, що пара одружилася у липні 2021 року. Гучне весілля відбулося у Києві. Пропозиція також не була менш вишуканою. Бондар освідчився на вертолітному майданчику, а потім закохані літали над нічним Києвом.

Мій чоловік дуже романтичний. Я помічаю кожну дрібницю у його чудовому ставленні до мене. Він дуже уважний та дбайливий. Вміє створити як маленькі, так і великі сюрпризи. Я сміливо можу говорити, що мені безмежно пощастило з чоловіком та його любов'ю до мене, – відверто розповіла Даша для YeSport.

 

Джерело:

Інстаграм