УКР РУС

Дитяче фото Роналду викликало справжній фурор у мережі – сам на себе не схожий

25 квітня 2024 , 13:40 / Читать на русском

Кріштіану Роналду – один із найпопулярніших футболістів світу. Час від часу в мережу потрапляють кумедні фотографії з його дитинства.

Зокрема, така світлина днями з'явилася в Інстаграмі музею футболіста у португальському Фуншалі. Вона неабияк порадувала його шанувальників.

Сестра Роналду побачила свою фотографію і злякалася: вона радикально змінила зовнішність

Хоча Кріштіану Роналду заробив великі статки за час успішної футбольної кар'єри, все починалося у надзвичайно скромних умовах. Легендарний португалець народився на острові Мадейра, у місті Фуншал. Перші роки його життя пройшли в умовах крайньої бідності, про що Роналду неодноразово розповідав в інтерв'ю.

Кріштіану було лише 12 років, коли він покинув сім'ю і переїхав до Лісабона, приєднавшись до юнацьких команд тамтешнього гранда Спортінга. У музеї футболіста, розташованому в його рідному місті, вирішили нагадати про цю подію.

Там показали фотографію, зроблену 27 років тому на фоні однієї з будівель Спортінга. На світлині Роналду позує разом зі своєю матір'ю. Варто зазначити, що у стрункому хлопчику з коротко підстриженим волоссям важко впізнати майбутню футбольну зірку.

Будь-яка вартісна справа вимагає жертв. У віці 12 років Кріштіану переїхав з Мадейри до Лісабона, щоб здійснити свою мрію: стати найкращим футболістом світу. Жити далеко від сім'ї ніколи не було легко, але його зосередженість на своїй меті допомогла йому досягти вершини, – мовиться в описі до фото.

Світлину з ентузіазмом сприйняли фанати футболіста. За 24 години вона зібрала понад 220 тисяч лайків. Навіть сам Роналду поділився дописом у сторіс свого Інстаграму.

 

Джерело:

О2