УКР РУС

Було 2 суди: зірка різних видів спорту дуже любить жінок і зізнається, чи має 10 дітей

24 квітня 2024 , 14:20 / Читать на русском

Тайрік Хілл наразі є зіркою американського НФЛ. Однак особисте життя 30-річного гравця є доволі бурхливим.

Торік проти нього подали два позови про визнання батьківства. Тепер, схоже, американець може мати до 10 нащадків.

Зірка збірної Англії йде на обід, поки партнери по команді займаються в залі: нечуваний виняток

Тайрік Хілл є прикладом зірки не лише в одному виді спорту. Адже спочатку він був спринтером. Шалений успіх прийшов до американця у 2012 році на юніорському чемпіонаті світу в Барселоні. Тоді він виграв золоту медаль в естафеті 4х100 метрів та бронзу на дистанції 200 метрів.

Після цього Тайрік розпочав кар'єру в американському футболі. У НФЛ він представляв команди Канзас-Сіті Чіфс та Маямі Долфінз, де грає з 2022 року і дотепер.

У подкасті Million Dollaz Worth Of Game один з найшвидших гравців НФЛ вирішив зробити зізнання, яке багатьох шокувало. Коли спортсмена запитали, чи має він 10 дітей, він схилив голову і не спростував цю цифру.

"Немає значення, скільки у мене дітей. Багато людей не зможуть сказати, що Тайрік не піклується про своїх дітей", – заявив Хілл.

Одна з жінок Тайріка нещодавно розповіла британському виданню Daily Mail, що також має від нього дитину. Крім того, у гравця НФЛ залишилося ще троє дітей після стосунків з колишньою нареченою Кристал Еспіналь.

Нинішня дружина Хілла – Кіта Веккаро. Однак, за даними ЗМІ, пара поки що не планує спільних дітей. До слова, партнерка Тайріка є сестрою тепер уже колишнього гравця НФЛ Кенні Веккаро.

 

Джерело:

О2