УКР РУС

Епатажна любка екс-зірки Барси відпочиває на повну – зухвалі образи зводять фанів з розуму

22 квітня 2024 , 16:50 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Кохана тріумфатора ЛЧ Марка Бартри Джесіка Гойкоечеа вкотре змушує ЗМІ писати про себе. Вона безсоромно засипає мережу гарячими світлинами.

Розкішна блондинка стала чи не найяскравішою зіркою в соціальних мережах. Її сторінка тріщить від провокотивного контенту – за її гламурним життям в Інстаграм стежать майже 2 мільйони передплатників.

Гаряча екс-пасія одноклубника Миколенка стильно позує і згадує напад грабіжників у домі футболіста

Іспанська модель насолоджується відпочинком на Балі, звідки публікує спеконті фотографії. Джесіка показала свої вигини в гольф-карі. Для свого образу обрала рожеве боді з відкритими плечима, а також зводила з розуму стрункими ніжками. Спокусливим вбранням вона пограла із фантазією передплатників.

Шанувальники не змогли пройти повз та одразу написали зливу компліментів під постом: "Така гарна", "Ідеальна фігура", "Королева Балі", "Красуня", "Гаряча дівчина", "Божевільна".

Зазначимо, у далекому 2014-му році Джесіка Гойкоечеа лише розпочинала свій модельний шлях, проводячи аматорські фотосесії у себе вдома. 2016-го дівчина отримала перші великі контракти і вже за два роки почала позувати в спідній білизні.

Зараз Гойкоечеа – успішна модель, яка має контракти з елітними брендами, зокрема, Dolce&Gabbana та Dior. Також Джесіка займається акторською діяльністю і є власницею популярної марки одягу Goi. 

 

Джерело:

Інстаграм