УКР РУС

Зіркова ніч у Лондоні: Вікторія Бекхем позує з зірками Голлівуду

22 квітня 2024 , 15:40 / Читать на русском

Нещодавно Вікторія Бекхем гучно відсвяткувала 50-річний ювілей. Вона виклала низку світлин в Instagram, де позує з різноманітними зірками.

Дружина Девіда Бекхема активно веде свою сторінку в Instagram, яка налічує 32 мільйони підписників, тому частенько радує підписників новими колекціями свого дизайнерського мистецтва.

Екс-кохана Неймара радує прихильників пікантним фото – засмагає під палким сонцем

У суботній вечір відбулася гучна вечірка в одному з елітних лондонських клубів, де красуня відсвяткувала свій ювілей. Вікторія Бекхем запросила дівчат, з якими колись виступала в легендарній групі Spice Girls. На вечірці також засвітилися такі зірки, як: Том Круз і Сальма Хаєк, акторка Єва Лонгорія, модель Розі Хантінгтон-Вітлі з нареченим Джейсоном Стетхемом. 

Також у цей святковий вечір були присутні її 48-річний чоловік Девід Бекхем та троє синів і донька: Бруклін, Ромео, Круз і Харпер.

Зараз Вікторія Бекхем є успішною дизайнеркою. В індустрії моди вона почувається, як риба у воді: випускає колекції одягу та аксесуарів, запустила свою парфумерну лінію Intimately Beckham. Спільно з чоловіком Девідом Бекхемом просуває лінію одягу і парфум dVb, які є частиною Beckham Brand Ltd.

До слова, Вікторія вегетаріанка. Любить бігати, займатися силовими тренуваннями й, звичайно ж, правильно харчується.

Джерело:

Instagram