УКР РУС

Футболістка збірної оголилася у 19 для Playboy – це негативно вплинуло на кар'єру

21 квітня 2024 , 12:20 / Читать на русском

32-річна футболістка Івана Руделич виступає за збірну Хорватії та є членом швейцарського клубу Базель. Проте світову славу вона здобула ще у 2011 році.

Близько 15 років тому жіночий футбол був далеко не таким популярним, як сьогодні, тому німці вирішили зробити унікальну рекламу в дорослому журналі Playboy.

Батько зірки Ман Сіті продає рибу на базарі та їздить на скромному авто – успіх сина мало що змінив

Руделич була однією з небагатьох гравців молодіжної збірної Німеччини того часу, хто позував для Playboy. У 19 років вона показала своє тіло всьому світу. Відверту фотографію зробили з метою реклами Чемпіонату світу з футболу, який проходив у Німеччині у 2011 році.

Крім Руделич, у фотосесії взяла участь ще одна футболістка хорватського походження. Мовиться про Юлію Шиміч, яка сьогодні є відомою ведучою німецького Sky. Після цієї фотосесії Руделич так і не отримала запрошення до національної збірної Німеччини. Після років очікування і відмови, вона звернулася до Хорватії, за яку дебютувала у 2015 році.

"Я постійно отримувала запрошення з Хорватії, за мною постійно стежили з Федерації, особливо коли я грала на чемпіонаті Європи серед молодіжних збірних. Тоді надійшла серйозна пропозиція, і я не вагалася. Для мене завжди було великою честю грати за батьківщину моїх батьків. Так я прийшла на перший збір", – сказала вона після дебюту за Хорватію.

Футболістка розповіла, що в її домі завжди говорять хорватською. Батьки спортсменки мають будинок у Рієці. Більшу частину кар'єри Руделич провела в Німеччині. Вона практично все життя була професійною футболісткою, а з 2023 року почала виступати за Базель. "

"Чи добре я заробляю в Німеччині? Так. Зрештою, німецька ліга є однією з найсильніших у Європі", – сказала хорватка, яка зазвичай грає на позиції форварда.

 

Джерело:

Sport Sport