УКР РУС

Малий сидить на туалетному троні: дружина півзахисника Шахтаря тішить фанів кумедним контентом

20 квітня 2024 , 19:20 / Читать на русском

Дружина футболіста Івана Петряка поділилася низкою кумедних та чарівних світлин у своєму Instagram-stories.

Зазвичай Юлія публікує на своїй сторінці в Instagram фото з родиною та відображає сімейні цінності. Дружина відомого футболіста завжди намагається зберігати щасливу сімейну атмосферу.

Весняна діва: донька Шацьких та пасія Шапаренка мило позує зі своїм другом – виглядають мило

 На знімку, що Юлія виклала в сторіз, зображено одного з трьох синів, який сидить на "троні", граючи в тетріс та тримаючи ніжки на м'ячі. Одразу видно, що син футболіста та має в собі спортивний дух й готовий до пригод на полі.

Залишилось посадити дерево, – зазначила на фото Юлія.

Світлина додала нотки гумору та невимушеності в образ звичайного дня в сім'ї футбольної зірки. Але, на жаль, не всі підписники встигли побачити цю світлину, бо через певний час Юлія видалила фото зі сторіз. 

Хоча згодом дружина футболіста поділилась зворушливим моментом. На відео можна побачити миттєвість та ніжність між двома братиками: старший обережно тримає пипку для найменшого братика та цілує його, проявляючи свою безмежну любов та турботливість.

Нагадаємо, нещодавно Юлія народила футболістові третього сина в одному із пологових центрів Києва.

Хлопчика назвали Іван на честь тестя, який загинув у травні 2022 року під Авдіївкою, захищаючи рідну країну від ворога. Нещодавно малечі виповнився місяць.

 

Джерело:

Instagram