УКР РУС

Естетика пікантності: секс-зірка боксерських шоу позує у відвертому корсеті – розмір вражає

20 квітня 2024 , 16:00 / Читать на русском

Аполлонія Левеллін – улюблениця вболівальників боїв та модель з пікантним характером продовжує дивувати підписників провокативними фото.

Ллевеллін активно веде свій Instagram, який традиційно багатий на контент для дорослих. Загалом увага до дівчини прикута чимала – майже 600 тисяч прихильників. 

Зірковіше не буває: кохані Судакова і Очеретька сяють на приємній зустрічі – футболістам пощастило

Білявка продовжує вражати своїх шанувальників провокаційними фотографіями, які відображають її пікантний характер та стиль життя. Тож в останньому дописі своєї сторінки вона виклала доволі пікантні світлини. На знімках вона позує в короткому піджаку та крихітному корсеті, який відмінно підкреслює її пишні форми, що ті ледве тримаються.

Ці вибухові фото швидко стали об'єктом обговорення, оскільки вони демонструють захоплюючий стиль та естетику. Варто додати, що на одному зі знімків вона представлена разом з англійським футболістом Джей Роу, ця пара виглядає дійсно ніжно та мило.

Моя дівчинка, – зворушливо зазначив в коментарях футболіт. 

Нагадаємо, пишногруда білявка з дивовижним розміром бюста працює ring-girl, тобто оголошує про початок наступного раунду, виходячи у ринг з відповідною табличкою.

Аполлонія також підтримує активність на сайті OnlyFans, де пропонує платний доступ до свого еротичного контенту під ляльковим ніком.

 

Джерело:

Instagram