УКР РУС

Колишня пасія Неймара елегантно та вишукано позує в червоній сукні – щаслива та усміхнена

20 квітня 2024 , 14:00 / Читать на русском

Бруна Б'янкарді – модель, інфлюенсерка та мати доньки бразильського футболіста радує та надихає шанувальників новими світлинами.

Бруна Б'янкарді має велику армію прихильників в Інстаграм, яка налічує майже 10 мільйонів фоловерів. Дівчина часто викладає дописи з подорожі та розбавляє мережу провокаційними світлинами. Але з моменту народження донечки її сторінка потроху перетворюється на материнський контент.

Ніякі перешкоди їх не зупинять: кохана Кочергіна разом з сином підтримують татуся під час негоди

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася захоплюючими знімками, які безперечно зачарували мільйони її шанувальників по всьому світу. Бруна вишукано позує на білих сходах у довгій червоній сукні, що неодмінно підкреслює її витончену фігуру та неповторну красу.

Кожен крок й жест випромінює жіночність та елегантність, а вираз обличчя видає впевненість і грацію.

Красуня знову доводить, що вона не тільки обладнана неймовірною зовнішністю, але й має бездоганний смак у виборі одягу та створенні образів.

  • "Богиня",
  • "Вау, як гарно",
  • "Як можна бути такою красунею?"

Захопленість та відгуки від користувачів мережі свідчать про те, що кожна її публікація стає справжнім подарунком для тих, хто цінує елегантність, красу та стиль.

Варто додати, що Неймар і Бруна Б'янкарді разом понад 2 роки. Пара була заручена, але розірвала роман після того, як стало відомо про зраду футболіста.

Пізніше закохані відновили стосунки, але через місяць пара знову розлучилась. Причиною стали неодноразові зради з боку футболіста. Він часто просив вибачення за свою поведінку публічно, але і це, як бачимо, не врятувало їхню пару.

 

Джерело:

Instagram