УКР РУС

У зірки Манчестер Сіті було потрійне життя: особисте Кайла Вокера стає все більш публічним

28 січня 2024 , 17:13 / Читать на русском

Після того, як його дружина Енні Кілнер оголосила про розставання, з'являється все більше інформації про особливості його поведінки під час стосунків.

Кайл Вокер і Енні Кілнер почали зустрічатися, коли були підлітками. Однак їхні стосунки були дуже бурхливими. Незважаючи на всі суперечливі моменти між ними, пара одружилася в грудні 2021 року в Mottram Hall у Вілмслоу, графство Чешир.

Клуб українця подає найсмачніші страви на матчах в усій АПЛ – переконайтесь самі

Нещодавно жінка знову вирішила покінчити зі спільним життям. Цього разу через коханку чоловіка на ім'я Лорін Гудман, яка вирішила зателефонувати Кілнер і розкрити всю правду. Інфлюенсерка народила дитину, батьком якої є Вокер, і чекає ще одного.

"Кілнер не хотіла вірити, що це правда, що й зрозуміло. Вона попросила посвідчення особи, тому я показав їй тест ДНК. Вже тоді вона сумнівалася, чи це правда, поки я не показала ім'я дочки на документах – зізналася модель.

Тоді ж Гудман і зазначила, що вона не єдина жінка, з якою футболіст зраджував дружині. З нею також зв'язувалися інші дівчата, які повідомляли про роман з Вокером. Виходить, що гравець Манчестер Сіті зраджував і дружині, і коханці.

"Він познайомився зі мною в клубі в січні 2019 року – за чотири місяці до того, як розійшовся з дружиною Енні Кілнер. Стосунки тривали до вересня 2021 року".

Власне роман між Вокером та Гудман розвинувся у 2019 році. І вже у квітні 2020 року у них народилася дитина. Таким чином, ні інфлюенсер, ні дружина англійця одразу не змогли зрозуміти, у яки ігри грає Вокер, окрім футболу.

Джерело:

O2