УКР РУС

Конопля засвітив на публіку іншу сторону – він ще той романтик

12 квітня 2024 , 16:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Анастасія, неймовірна кохана захисника донецького Шахтаря та збірної України Юхима Коноплі, змушує шанувальників позаздрити їй.

Приголомшлива білявка на своїй особистій сторінці в Інстаграм опублікувала нову розкішну світлину. Дівчина таким способом додала грації в стрічку.

Зваблива зірка футболу осідлала білого принца – біля неї неможливо встояти

Дружина 24-річного українського футболіста Юхима Коноплі зробила нове фото, коли перебувала на побаченні з коханим. Анастасія демонструє величезний букет квітів та засліплює привабливою усмішкою. У кадрі красуня в ефектному вбранні, яке дозволяє вдосталь помилуватися її довжелезними ногами.

Додамо, що Анастасія зібрала на своїй сторінці в Інстаграм майже 11 тисяч підписників, які активно пишуть коментарі та залишають вподобайки. Її акаунт закритий від інших, а тому за гламурним контентом спостерігають тільки її шанувальники.

До слова, раніше дівчина перебувала у відносинах з гравцем київського Динамо Денисом Поповим.

Нагадаємо, Анастасія та гравець збірної України Юхим Конопля одружилися 9 березня 2022 року. В умовах війни масштабних святкувань та яскравих вбрань не було. У грудні 2022 в пари народилася дочка – Анна-Аврора.


 

Джерело:

Інстаграм