УКР РУС

Один із найкращих футболістів світу тепер працює на базарі – алкоголь зруйнував його життя

7 квітня 2024 , 10:20 / Читать на русском

Для щирих футбольних уболівальників найбільшим "тихим страждальцем" є, мабуть, колишній бразильський нападник Адріано. Він близько 20 років тому був серед найкращих гравців світу, а потім опустився на саме дно.

Алкоголь зруйнував його кар’єру, і, здається, він досі не одужав, оскільки з’явилося нове відео, яке показує, що ситуація не сильно змінилася.

Лєвандовскі розповів, що зробив зі своєю першою Ferrari: "Вони скажуть, що це примха"

Історія Адріано, безсумнівно, залишиться однією з найсумніших, які можна побачити у футболі, адже бразилець пережив справжній крах, коли був на піку своєї кар’єри. Близько 20 років тому він сяяв у формі Інтера та збірної Бразилії, де показував чудову гру, а його потужний удар лівою ногою пам’ятають досі.

Однак після кількох фантастичних сезонів і в той момент, коли Адріано, як очікувалося, буде ще потужнішим, пішло падіння, після якого гравцю так і не вдалося повернутися на поле так, як він собі уявляв.

Після смерті батька він повністю віддався алкоголю та нічним гулянкам, і, на жаль, нікому не розповідав про боротьбу, яку вів із собою. В Інтері спостерігали, як великий гравець "зникає" на їхніх очах, але Адріано так і не зізнався, яка у нього проблема.

Пізніше він повернувся до Бразилії, де жив абсолютно розпусним життям, що зрештою призвело до того, що він завершив свою кар'єру у віці 30 років. Адріано досі живе в Бразилії, де його часто можна побачити у фавелах. На жаль, він досі не прийшов до тями, а в соцмережах часто з’являються відео, на якому він страшенно п’яний. За свою кар'єру бразилець заробив величезні гроші, які, здається, все ще витрачає, але питання полягає в тому, як довго це триватиме.

Нещодавно з'явилося ще одне сумне відео Адріано з ринку у фавелі. Екс-футболіст, очевидно, адаптувався до такого життя в бідних бразильських районах, і один із фанатів зняв його на відео, зупинивши машину, щоб привітати його.

Адріано жартував з людьми, які були на ринку, але багато хто вважає, що він явно був у стані алкогольного сп'яніння і, на жаль, досі не прийшов до тями після всього, що пережив у попередні два десятиліття.

Його особисте життя також було бурхливим. Позаминулого року Адріано одружився, а через кілька днів розійшовся з дружиною, бо кілька днів гуляв і не виходив з нею на зв’язок. Припускали, що вони помирилися, проте їх давно не бачили разом на публіці.

Зараз Адріано найчастіше бачать, як він тиняється навколо фавел і, на жаль, падає все глибше і глибше. Хоча екс-гравець казав, що алкоголь для нього пішов у минуле і він налагодив своє життя, схоже, це не зовсім так.

Джерело:

Sport Sport