УКР РУС

Палка підтримка від українок на іспанських трибунах – Довбик з радості оформив дубль

1 квітня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Обраниця нападника іспанського клубу Жирона та збірної України виклала нові кадри, щоб продемонструвати відданість коханому та його професії.

Дружина українського бомбардира проявляє чималу активність на своїй особистій сторінці в соціальній мережі. Юлія Довбик має близько 10 тисяч підписників на своєму акаунті.

Пасхальний заєць: зірка боксерських шоу оголила свої "святкові" груди – гаряче

Нападник збірної України Артем Довбик відзначився забитими голами у матчі 30 туру чемпіонату Іспанії Жирона – Бетіс (3:2), який відбувся 31 березня 2024. 

Колишній форвард СК Дніпро-1 забивав на 36-й (із пенальті) та 65-й хвилинах. На цьому поєдинку з трибун його підтримували найрідніші дівчата – дружина Юлія та маленька дочка Кіра.

Маленький ангел, – написала зіркова мама про дівчинку.

Нагадаємо, що до того Довбик забивав за Жирону більше двох місяців тому – 21 січня він оформив хет-трик у ворота Севільї. Безгольова серія нападника в Ла Лізі налічувала 7 матчів.

Варто зазначити, що Юлія та Артем утворили міцний союз у 2020 році, а радість їхнього життя поповнилася у 2022 році народженням доньки, яка стала справжнім щастям для обох батьків.

Пара разом з маленькою Кірою проживає в Іспанії, де Артем Довбик виступає за місцеву Жирону.

Джерело:

Instagram