УКР РУС

Судакова заразила пристрастю інша жінка – український футболіст розкрив своє хобі

19 березня 2024 , 23:50 / Читать на русском

Півзахисник Шахтаря перейняв любов до книг від няні його дитини. Георгій Судаков з головою заглибився у світ читання.

Няня, яка працює у подружжя футболіста збірної України, є справжньою фанаткою книг. У неї вдома – величенька бібліотека, а ледь не всі свої гроші вона витрачає на книги. 

"Не друзі": Судаков і Мудрик шокували зізнанням про стосунки у збірній і талантом поліглотів

Лідер донецького Шахтаря перейнявся пристрастю до читання і залучив у процес колишнього одноклубника. Судаков часто позичає книги у своєї няні.

"Наприклад ми могли заплатити гроші, кожного тижня оплачуємо, і вона нам розповідала історію, коли приходить додому... 3-4 тисячі – все на книги. Чоловік каже: "Де гроші?" Вона відповідає: "Я книги накупила". А він: "Нащо мені ті книги?"

Георгій Судаков взяв у няні вже третє видання: "Як зупинити час" – дуже цікава книга про чоловіка, який вже живе понад 400 років і розказує про це історію".

А ось витвір Вільяма Пола Янга "Хижа. Розмова з Богом" порадив захисник збірної України Максим Таловєров, який грає за австрійський ЛАСК.

Погано, що вона є лише російською мовою… Я почав тільки вчора читати, зараз Мудрик також читає її, він нам обом порадив. І Михайло зараз в захваті від неї. Здається, вже дочитує,
– розповів Судаков.

 

 

 

 

Джерело:

Трендець