УКР РУС

На зіркового гравця Лаціо напали біля дитсадка: вболівальники звинуватили його у всіх нещастях

16 березня 2024 , 16:20 / Читать на русском

ЗМІ Апеннінського півострова повідомили про скандальну поведінку вболівальників щодо футболіста римського Лаціо Чіро Іммобіле. На футболіста напали перед дитячим садочком, який відвідує його дитина.

Все це нібито відбувалося на очах у 4-річного сина футболіста. Його дружина Джессіка також зазнала нападів.

Халепа із захисником за 300 000 євро на тиждень: чемпіон світу шаленіє, а його діти їдять в темряві

Як повідомляє La Gazetta Dello Sport, напад на Іммобіле стався в середу, 13 березня. 34-річний футболіст віз свого сина в дитячий садок. Біля закладу з автомобіля, що проїжджав повз, вийшла група людей, яка почала ображати гравця Лаціо. Через день його дружина Джессіка нібито зазнала подібного нападу. Весь інцидент прокоментували адвокати футболіста.

"У середу Чіро Іммобіле піддався словесному і фізичному нападу з боку групи людей біля дитячого садка, коли він був у компанії свого 4-річного сина Маттіа. У четвер такий же інцидент стався з його дружиною Джесікою Меленою", – мовиться в короткій записці.

Автори записки вважають, що ці тривожні інциденти є результатом кампанії, яку частина італійських ЗМІ розгорнула проти футболіста. Дійсно, римський Лаціо зараз переживає серйозну спортивну кризу, а 13 березня Мауріціо Саррі подав у відставку з посади тренера команди. Італійські журналісти припускали конфлікт 34-річного нападника з наставником, а самого Іммобіле називали одним з головних винуватців скрутного становища Лаціо.

"Інциденти стали наслідком розпалювання ненависті з боку преси та журналістів у соціальних мережах, які поширювали ненависні слова на адресу Чіро Іммобіле та повідомляли про події, що не відповідають дійсності. Після цього епізоду гравець доручив своїм адвокатам сьогодні ж порушити кримінальну справу проти осіб, відповідальних за такий наклеп", – мовиться в заяві.

Чіро Іммобіле – одна з найбільших легенд Лаціо. Свій 200-й гол у Серії А він забив у лютому, ставши лише восьмим гравцем в історії ліги. 34-річний нападник виступає за римську команду з 2016 року.

Відтоді він забив 206 голів і віддав 54 гольові передачі у всіх турнірах за свій клуб. Наразі Лаціо посідає дев'яте місце в Серії А, римська команда також вилетіла в 1/8 Ліги чемпіонів, програвши мюнхенській Баварії.

 

Джерело:

О2