УКР РУС

Конкурент Луніна та екс-гравець Реала випустили інноваційне взуття із зірками НБА

29 лютого 2024 , 14:45 / Читать на русском

Воротар Реала Тібо Куртуа разом з вінгером ПСЖ Марко Асенсіо вирішили спробувати себе у бізнесі – їхніми партнерами стали баскетболісти з НБА.

Футболісти Тібо Куртуа (Реал), Марко Асенсіо (ПСЖ) та баскетболісти Джо Гарріс і Ларрі Ненс-молодший  стали інвесторами маркетингового агентства Group 1, повідомляє Relevo.

Можливо все: Роналду дискваліфікували – Кріштіану переступив поріг терпимості в Саудівській Аравії

Першим результатом такої співпраці стало незвичне спортивне взуття – поєднання футбольних бутс та баскетбольних кросівок. Агентство Group 1 має на меті кілька пунктів, які можуть зацікавити спортсменів: подорожі (компанія організовує літак, готель, квитки, охорону, поле для тренувань тощо), маркетинг (автограф-сесії з фанатами, комерційні зустрічі) та проведення спеціальних подій для розкрутки бренду.

Зазначимо, що Тібо Куртуа є конкурентом Андрія Луніна за місце у воротах Реала. Марко Асенсіо свого часу також виступав за мадридський клуб, але з літа 2023-го виступає за ПСЖ. Джо Гарріс, як і Ларрі Ненс-молодший, виступає в НБА за Нью-Орлеан Пеліканс та вигравав змагання з 3-очкових у 2019-му.