УКР РУС

Дівчина зірки Динамо роздягнулася на честь перемоги – звабливі кадри

25 лютого 2024 , 23:50 / Читать на русском

Ліза Кандиба вкотре потішила своїх шанувальників. Кохана Назара Волошина одягла форму Динамо на пікантних відео.

У неділю, 25 лютого, київське Динамо у 18 турі чемпіонату України здобуло вольову перемогу над харківським клубом Металіст 1925 з рахунком 4:2. Важливий гольовий пас віддав Назар Волошин, який дозволив команді Шовковського вийти вперед у грі, яка складалася не дуже просто.

Порушниця столичного спокою на BMW: хто така Ліза Кандиба, в яку закохався футболіст Динамо?

Вдень блогерка, на яку підписані понад 15 тисяч шанувальників, особисто побувала на недільному матчі Динамо. А ввечері дівчина вирішила відсвяткувати результативний тріумф, одягнувшись у форму столичного клубу та роздягнувшись до стрінгів.

Схоже, Ліза Кандиба присвятила ці відверті відео саме коханому. Вона доповнила свої яскраві сторіс дев'яткою (номер, під яким Волошин виступає за Динамо) і сердечком. 

Її коханий є третім найкращим бомбардиром київського клубу в нинішньому сезоні УПЛ після Ваната і Буяльського. Назар Волошин забив 4 голи, до чого додав 2 асисти.

У своєму Інстаграмі Ліза Кандиба публікує не лише ефектні фото та відео, а й заробляє на рекламі. Дівчина Волошина зізнавалася, що блогер-початківець може заробляти приблизно тисячу доларів.