УКР РУС

Версія Кардашян – дівчина відомого бійця збожеволіла, одягнувшись у повністю прозорий костюм

25 лютого 2024 , 17:20 / Читать на русском

Шоу KSW Epic викликало значний інтерес у любителів єдиноборств. Цим вирішили скористатися знаменитості, які хотіли привернути увагу своїм вбранням, зокрема Каміла Вибраньчик.

Кульмінацією вечора став боксерський бій між Томашем Адамеком і Мамедом Халідовим. Боєць, який походить з Чечні, не зміг продовжити поєдинок після третього раунду через травму руки. Тож Адамек виграв бій.

"Майбутній зять, чи ні – не мені вирішувати": як Христина Шацьких опинилася між двох легенд Динамо

Суботній вечір також був важливим моментом для Артура Шпільки. KSW оголосив, що колишній боксер зустрінеться з Аркадіушем Вжосеком 11 травня. Поєдинок двох бійців змішаних єдиноборств переносили вже двічі, тому багато вболівальників з нетерпінням чекають цієї сутички.

Однак це не єдина причина, чому Шпільку жваво обговорюють. Адже його наречена Каміла Вибраньчик привернула увагу фанатів своїм сміливим образом.

Жінка сяяла на шоу перед шанувальниками у прозорому костюмі, прикрашеному багатьма блискучими елементами.

Вбрання Вибраньчик доповнило таке ж блискуче взуття на високих підборах. До того ж, Каміла вирішила здивувати своєю зачіскою.

Польська версія Кім Кардашян,
– підсумувала кохана Шпільки у своєму Інстаграмі.

Фанати розділился у своїх оцінках образу дівчини. Деякі похвалили її за сміливість і почуття стилю. Інші, втім, вважають, що прозорий костюм відкриває занадто багато.