УКР РУС

Роналдо знайшов причину, чому він пив, у дружині Фігу: "Якби у мене була така"

18 лютого 2024 , 21:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Футболку Реала носили одні з найвидатніших футболістів світу. Проте найбільший слід у нічному житті залишив бразилець Роналдо, який був абсолютним королем вечірок.

Президент Реала Флорентіно Перес робив усе, щоб його заспокоїти, але нічого не зміг вдіяти – Роналдо робив своє.

Фігу підтримав скандальну заяву Надаля про фемінізм: "Вас бісить те, що він вільний та багатий"

Роналдо Назаріо є одним з найкращих нападників, які коли-небудь з'являлися. Якби не серйозні травми обох колін під час гри за Інтер, мабуть, про нього говорили б як про найкращого футболіста в історії.

Додатковою проблемою для його кар'єри стало проведення вільного часу. Особливо це стосується періоду життя в Мадриді (2002 – 2007 роки), коли Роналдо часто приходив з нічних клубів на ранкові тренування.

Президент Флорентіно Перес зробив усе, щоб відлучити його від нічного пияцтва. Він навіть найняв приватну охорону, щоб зупинити його. Проте охоронці опинилися в компанії кількох дівчат на вечірках, які влаштовував бразилець.

"Будь ласка, зупинись. Ну, подивися на Фігу, він завжди вдома з дружиною", – казав тоді Перес.

На це він отримав брутальну відповідь від бразильця: "Президенте, я б теж залишився вдома, якби у мене була така дружина, як у нього".

Тоді Перес просто зрозумів, що він не може змінити Роналдо, і краще дозволити йому робити те, що він хоче.

Колишній гравець Реала та представник збірної Англії Стів Макманаман розповідав, що це були за веселощі. Він не міг повірити в те, що бачив.

"Тіла валялися навколо будинку, де влаштовували вечірки", – згадував англієць божевільні сцени, які бачив на власні очі.

 

Джерело:

Sport Sport