УКР РУС

Загубив 60 тисяч фунтів, які виграв у покер, а потім збудував курник: сюрреалістичний тиждень зірки Бундесліги

18 лютого 2024 , 15:20 / Читать на русском

У 2016 році на Макса Крузе чекала низка невдач. Спершу він загубив у таксі 60 тисяч фунтів, які виграв у покер, а потім взагалі був оштрафований клубом.

Згодом він був змушений побудувати курник через свою залежність від "Нутелли". Останні 2 епізоди трапилися протягом одного тижня.

Найбільший секрет непереможного бійця UFC: Топурія розповів, чому випиває мінімум півлітра червоного вина у четвер

Катастрофічний епізод почався з того, що тодішня зірка Вольфсбурга втік до Берліна на покерний турнір. Крузе – завзятий гравець і раніше навіть дійшов до фіналу одного з турнірів Світової серії.

На турнірі в німецькій столиці нападник змагався до пізньої ночі та пішов звідти з 60 000 фунтів виграшу. Але перше нещастя спіткало його, коли він якимось чином загубив ці гроші в таксі, їдучи додому. Тоді Крузе зателефонував у поліцію, але гроші так і не знайшли.

Йому вдалося тримати цей інцидент у таємниці протягом кількох місяців. Але Вольфсбург і німецька преса врешті-решт дізналися про це. Це призвело до ще одного фінансового удару – Крузе оштрафували на 20 000 фунтів як покарання за те, що він взагалі грав.

Потім німецька преса дізналася про пристрасть футболіста до "Нутелли".

"Між Максом, мною і нашим тренером відбулася розмова. Ми пояснили йому, якої поведінки ми очікуємо від наших гравців у вільний час на публіці. Такі речі вирішуються на внутрішньому рівні. Максу дійсно потрібно дещо виправити", – заявив тоді керівник Вольфсбурга Клаус Аллофс.

Пекельний тиждень для Крузе завершився тим, що його відправили брати участь у соціальному проєкті від імені свого клубу. Журналісти сфотографували 14-разового гравця збірної Німеччини, коли він одягав комбінезон, щоб допомогти побудувати курник.

На той момент для тренера збірної Йоахіма Льова це було вже занадто.

"Нам потрібні гравці, які зосереджені на футболі, а також розуміють свою роль прикладу для наслідування. Я говорив з Максом про те, чого я очікую від гравців на полі та поза ним. Його дії в останні тижні були непрофесійними", – заявив Льов.

Крузе більше ніколи не потрапляв до збірної Німеччини, а минулого літа він взагалі пішов на пенсію.

 

Джерело:

The Sun