УКР РУС

Лідер Тоттенхема побився з вінгером ПСЖ під час Кубка Азії: Сон Хин Міну вивихнули палець

15 лютого 2024 , 14:30 / Читать на русском

Лідер лондонського Тоттенхема Сон Хин Мін отримав вивих пальця правої руки після бійки з кількома молодшими товаришами по збірній. Серед них був і вінгер французького Парі Сен-Жермен Лі Кан Ін.

Інцидент трапився під час Кубка Азії. А саме – перед півфіналом між Південною Кореєю та Йорданією.

Руні готується почати сенсаційну боксерську кар'єру – легенду МЮ вже відправляли в епічний нокаут

Гравець Тоттенхема носив пов'язку на правій руці під час матчу. За інформацією британських ЗМІ, суперечка виникла через пінг-понг.

Сон дорікнув кільком товаришам по команді за те, що вони швидко з'їли свою вечерю, щоб продовжити гру в настільний теніс. Капітан збірної Південної Кореї був незадоволений тим, що молодші гравці відволікалися на інші речі перед важливим матчем.

Він попросив їх повернутися до їдальні та припинити гру в настільний теніс. За лічені секунди спалахнула суперечка. Їх довелося рознімати іншим членам південнокорейської збірної.

Азійське інформаційне агентство Yonhap повідомляє, що Сон Хин Мін і Лі Кан Ін вже схопили один одного, але їхня сварка не перетворилася на бійку завдяки іншим футболістам.

Згодом гравець ПСЖ пояснив ситуацію зі свого боку.

"Привіт, я Лі Кан Ін. З'явилася стаття про те, що перед матчем Кубка Азії у мене виникла суперечка з Сон Хин Міном. Ми дуже розчаровані тим, що підвели вболівальників, які завжди підтримують нашу збірну. Я дуже шкодую про це", – зазначив футболіст.

Він зауважив, що мав би слухати своїх товаришів по команді.

"Я прошу вибачення у тих, кого я розчарував. Я добре усвідомлюю інтерес і очікування, які покладають на мене вболівальники. Відтепер я намагатимусь допомагати своїм старшим товаришам по команді, ставати кращим гравцем і кращою людиною", – зауважив Лі Кан Ін.

Після інциденту в готелі тренувального табору збірна Південної Кореї показала не найкращу свою гру на Кубку Азії проти Йорданії й вилетіла, не потрапивши до довгоочікуваного фіналу.

Джерело:

AS