УКР РУС

Дружина-українка поставила на місце зірку Барселони – мережею розлетілося відео сварки в машині

15 жовтня 2024 , 21:20 / Читать на русском

Войцех Щенсни офіційно попрощався з Польським футбольним союзом перед матчем збірної Польщі проти Португалії. Його супроводжувала Марина Лученко.

Войцех 84 рази виступав у кольорах національної збірної Польщі. Цезари Кулеша вручив йому футболку з його ім'ям та цим номером, а церемонія відбулася перед першим свистком. Воротаря проводжали бурхливими оплесками.

Дружина зірки Барселони показала своє бікіні – українка має неперевершений вигляд після пологів

Марина Лученко разом із сином Ліамом спостерігали за ним з відстані кількох метрів. Вся сім'я з посмішками позувала для фотографій, але атмосфера між ними, ймовірно, була не найкращою.

У мережі з'явилося відео, на якому футболіст і його дружина сидять у машині за межами Національного стадіону. Журналіст Super Express Пшемислав Офяра зафіксував, як зірка Барселони гаряче сперечається зі своєю дружиною. Про це свідчить енергійна жестикуляція співачки.

Войцех Щенсни мав проблеми з паркуванням. Він намагався під'їхати якомога ближче, а обурена Марина в цей час нервово розмахувала руками. Інтернет-користувачі підозрюють, що 34-річний футболіст почув кілька гірких слів, перш ніж відчинив вікно і попросив працівника стадіону допомогти йому вказати місце.

На щастя, коли гравець з'явився на телебаченні, щоб дати своє останнє інтерв'ю, він мав значно щасливіший вигляд. Щенсни та Гжегож Крихов'як (з півзахисником також попрощалися в суботу) жартували та оголосили, що відтепер будуть тільки дивитися матчі національної збірної.

На кадрах, знятих з поля, спортсмен одягнений у чорну сорочку і чорні штани, поруч з ним – син у бежевій куртці в клітинку і дружина. Цього разу Марина, яка народилася у Вінниці, але стала знаменитістю у Польщі, не була зіркою, Дівчина виступала в ролі фотокореспондента – робила багато світлин і відео на свій телефон.

 

Джерело:

О2