УКР РУС

Португальський футболіст-невдаха хоче знятися в порно: "Роналду казав, що я був кращим, ніж він"

27 вересня 2024 , 22:45 / Читать на русском

Кріштіану Роналду колись назвав Фабіо Паїма кращим за нього гравцем. Тепер португалець, в якого не склалося з футболом, розглядає кар'єру в порно.

36-річний Паїм був товаришем Роналду по команді в академії лісабонського Спортінга два десятиліття тому. Він понад 40 разів виступав за різного віку збірні Португалії.

Джорджина поділилася несподіваним зізнанням щодо трансферу Роналду – не могла дочекатися від'їзду

Паїм був настільки багатонадійним талантом, що йому платили 4400 фунтів на тиждень, коли гравцю було лише 13 років. Плюс він отримував приголомшливий річний бонус у розмірі 130 тисяч фунтів.

Зрештою, гроші, слава і легковажний спосіб життя призвели до того, що португалець не зміг реалізувати свій надзвичайний потенціал.

"Якщо ви думаєте, що я хороший, зачекайте, поки не побачите Фабіо Паїма", – казав у 2003 році Роналду.

Проте 16 років по тому, після провальної кар'єри футболіста, Паїм потрапив на рік до в'язниці за звинуваченням у торгівлі наркотиками. Він спостерігав за тренуванням Роналду з вікна своєї тюремної камери.

Тепер, вийшовши на волю, екс-гравець заявив, що хоче зробити кар'єру в порно. Паїм дав інтерв'ю на YouTube-каналі Тіаго Пайви. Жінки в бікіні оточили Паїма. Серед них була і порнозірка Діана Мелансія, яка носила маску на очах.

"Я хотів би знятися в порнофільмі. Я серйозно, це дозволило б здійснити мої мрії. У мене немає дівчини, я неодружений", – заявив Фабіо.

Роналду і Паїм поспілкувалися в соціальних мережах минулого року після того, як футболіст-невдаха пожартував, що легенда мадридського Реала повинен віддати йому один зі своїх п'яти Золотих м'ячів.

"Кріштіану за всі свої зусилля і важку працю вийшов на рівень, на який він заслуговує. Але коли я грав, якби я докладав стільки ж зусиль і самовіддачі, я був би кращим за нього.

Якщо говорити про техніку, то я був кращим. Я був маленьким Роналдінью. Але, як бачимо, не техніка веде нас до успіху. Але так, на той час я був кращим за Кріштіану. Я вважаю, що він повинен дати мені один зі своїх Золотих м'ячів!" – заявив Паїм.

Реакція Кріштіану була красномовною. "Wtf. Хто цей хлопець?" – написав Роналду.

 

 

Джерело:

The Sun