УКР РУС

Відомого футболіста залишила дівчина через втрату 7 мільйонів – він розкачався так, що рідна мама не впізнає

12 лютого 2024 , 14:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

У кар'єрі данського футболіста Нікласа Бендтнера завжди виникали певні суперечки. Так було й після того, як він повісив бутси на цвях.

Хоч він і вигравав лише чемпіонські титули в Італії та Норвегії та кубки в Німеччині та Англії, слід визнати, що Ніклас Бендтнер все ж зробив солідну кар'єру. Особливо це стосується збірної Данії.

Екс-зірка Арсенала чесно розповів про п'яні вечірки та сварки з батьком: "Вони дозволили мені робити те, що мені подобалося"

 У 81 матчі за національну команду він забив 31 гол, що є відмінним співвідношенням кількості м'ячів і виступів. Проте протягом своєї кар'єри він мав багато суперечок.

Зокрема, Бендтнер був відомий тим, що грав досить погано та марнував багато нереальних гольових моментів, однак завжди мав велику впевненість і називав себе суперзіркою. Тоді його називали Лордом, а у 2017 році фанати в Норвегії оновили його прізвисько на Кінг.

Бендтнер пішов з футболу близько двох з половиною років тому. Відтоді він програв в азартних іграх аж 7 мільйонів євро. Через це спортсмен посварився зі своєю тепер уже колишньою дівчиною.

Мовиться про Філін Рупсторф, з якою він також вів телешоу. Вона не витримала і покинула екс-футболіста. Цікаво, що зараз модель перебуває у відносинах з іншим футболістом Якобом Брууном Ларсеном, а Бендтнер – з актрисою Сус Вілкінс.

Попри втрату значної частини статків і дівчини, Бендтнер не впав духом. Насправді він почав змінювати себе. Зокрема, "Кінг" закохався в спортзал. Це видно з його публікацій в Інстаграмі.

Як повідомляють іноземні ЗМІ, екс-футболіст додав близько 10 кілограмів м'язової маси. Його трансформація також може послужити чудовою мотивацією для новачків.

 

Джерело:

Sport Sport