УКР РУС

Згадала про їхню доньку: колишня Кличка пояснила інтерв'ю в дивному стані – ледь говорила

23 вересня 2024 , 14:04 / Читать на русском

Відеофрагмент інтерв'ю американської акторки Гайден Панеттьєрі сколихнув мережу. Колишня Кличка розповіла, чому так поводилася.

Американка, зокрема, розповідала про їхню з Володимиром Кличком 9-річну доньку. Кая Євдокія, за словами Гайден, росте вся в маму. 

Наркотична залежність і одноосібна опіка над донькою: сумний кінець стосунків Кличка та Панеттьєрі

"Вона прекрасна – вийшла точнісінько, як я. Тобто природа проти виховання. Я маю на увазі, ця дівчинка вийшла не лише личком схожа на мене, але в неї й мій характер", – заявила Панеттьєрі.

Акторка розповіла, що донька 48-річного Кличка настільки завзято командувала іншим маленьким актором, що може стати режисеркою, коли виросте.

Це відео з інтерв'ю, яке журнал опублікував у соцмережах, зчинило великий скандал. Річ у тім, як виглядала і розмовляла Панеттьєрі.

У коментарях видання звинувачують у неетичності, жорстокості та експлуатації людини, яка не при собі. Уповільнене, утруднене мовлення Гайден багато кому видалося ознакою того, що акторка могла повернутися до вживання наркотиків чи алкоголю. 35-річна зірка відповіла на це доволі розлогим дописом в Інстаграмі.

"Незбагненно те, що я взагалі перебуваю в цій ситуації, але відчуваю, що змушена прокоментувати це у тому просторі, де мене не критикуватимуть за те, як швидко чи як повільно я розмовляю", – зазначила вона.

За словами колишньої нареченої Володимира Кличка, перед тією зйомкою вона 2 дні не спала через те, що одна з її собак відновлювалася після операції.

"Була 8-годинна зйомка, після якої інтерв'ю на камеру, яке мало тривати годину. Інтерв'ю почалося добре і, зазначу, його початок не включено у ту версію, яку запостив журнал People.

Я була виснажена. Мій речник зупинив інтерв'ю, бо стало очевидно, що я згасаю – особливо коли почалися важчі теми.

Ми запитали інтерв'юерку, чи можна перезняти в інший день або завершити інтерв'ю через Zoom. Вона запевнила, що не потрібно, що, як на її погляд, інтерв'ю вийшло емоційним та щирим. Також нам сказали, що вони його відредагують і буде гарно", – розповіла Гайден.

Панеттьєрі додала, що журнал не питає у своїх героїв попереднього схвалення фото або відео, тож вона побачила результат уже після його оприлюднення.

"Горе в кожного виглядає по-своєму. На ліках я або ні – це нікого не стосується, це між мною та моїм лікарем. Я даю інтерв'ю, щоби просувати мій новий фільм, бо я пишаюся ним. Справжня проблема – це токсичність соцмедіа і виробництво новин на клікбейті.

Ментальне здоров'я дуже важливе, і я сподіваюся, що ті, хто зараз це читають, зрозуміють, що те, що ви кажете, ховаючись за екраном комп'ютера, може негативно вплинути на когось. Я дуже вдячна тим, хто на тлі цього хаосу став на мій захист. Як я раніше вже говорила, я в процесі. Всі ми", – підсумувала акторка.

 

Джерело:

Інстаграм Гайден Панеттьєрі