УКР РУС

Дивитись зі звуком: дружина Довбика змінила зовнішність – Артем пробує вгадати, що саме

13 вересня 2024 , 22:25 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Обраниця форварда Роми після візиту в салон краси влаштувала тест на уважність чоловіку. Артем Довбик впорався не дуже добре.

Сім'я 27-річного нападника збірної України потроху обживається в Римі, повідомляє YeSport. Його друга половинка знайшла приватний садочок для доньки Кіри, хоча раніше її лякали, що це дуже важко.

Таємна кохана партнера Довбика любить робити гарячі фото – пікантна деталь розбурхує мільйони фанів

В Італії є цікава особливість. Якщо хтось із батьків не працює, їм можуть відмовити у надання місця в комунальному садочку. Мовляв, тоді є можливість сидіти з дитиною вдома.

Однак, якщо є гроші на приватний садок, тоді все набагато легше. Артем та Юлія віддали свою малечу в білінгвальний заклад з італійською та англійською мовами.

 

 

Наразі 2-річна Кіра тільки звикає до нової групи, тож ходить на якихось пів годинки. Приємний бонус – одна з виховательок може спілкуватися іспанською, до якої вже звикла донька.

А ще дружина Довбика відвідала римський салон краси. На прохання відповісти, що змінилося в її зовнішності Артем наводить виключно хибні відповіді, але потрібно дивитися відео та слухати.