УКР РУС

Модріч розіпхав охоронців, щоб підійти до фанів: легендарний партнер Луніна показав, якою людиною є

9 вересня 2024 , 19:20 / Читать на русском

Капітан збірної Хорватії Лука Модріч – дуже скромна людина, яка виконує бажання своїх уболівальників. Після яскравої перемоги Хорватії над Польщею він здивував усіх своєю теплотою та доступністю.

Поки багато зірок проходили повз уболівальників, не контактуючи, 39-річний Модріч вирішив зробити щось справді особливе. З власної ініціативи одноклубник Андрія Луніна розсунув охорону, яка перекривала дорогу вболівальникам.

Хорватський король іспанської нерухомості: Лука Модріч викупив "половину" Мадрида

Несподіваний і щирий вчинок дозволив фанатам наблизитися до свого героя, сфотографуватися та насолодитися моментом з одним із найулюбленіших гравців хорватського футболу. Цей жест свідчить про глибоку повагу і любов, яку Модріч відчуває до своїх уболівальників.

У той час, коли багато спортсменів поводяться стримано або не звертають уваги на своїх фанатів, хорват демонструє абсолютно протилежний підхід.

Попри те, що його гра на полі була інтенсивною та виснажливою, Модріч показав неймовірну самовідданість. Його готовність посунути охоронців і дозволити фанатам мати прямий контакт зворушила всіх.

Шанувальники були в захваті, відчуваючи, що отримали шанс пережити незабутні моменти зі своїм кумиром. Цей момент був не просто фотосесією, а миттю, яку вони запам’ятають надовго.

 

Джерело:

Sport Sport