УКР РУС

"Це знущання, а не футбол": пасія голкіпера Шахтаря рознесла матчі у Кривому Розі – імовірність 80%

2 вересня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дарина Різник знову обурилася через проведення поєдинків УПЛ у прифронтових містах. Обраниця голкіпера Шахтаря не стримувала емоцій.

Напередодні Кривбас приймав на своєму стадіоні донецький Шахтар. Матч, який починався о 18:00, на 50 хвилині за рахунку 0:1 на користь гостей перервала повітряна тривога, повідомляє YeSport.

Зірка Шахтаря одружився з гарячою моделлю – розкішна обраниця плакала та запалювала на весіллі

Гру 5 туру української Прем'єр-ліги грали в Кривому Розі, тож пауза тривала дуже довго. Представники Шахтаря до останнього хотіли дограти матч, адже в понеділок такої змоги вже не було – футболісти зобов'язані роз'їхатися у національні збірні для підготовки до старту Ліги націй.  

Орієнтовно о 22:12 оголосили відбій, але перерва між тривогами протривала тільки 13 хвилин. Є велика імовірність, що через завантаженість календаря Шахтаря, який чекають 8 матчів Ліги чемпіонів, матч проти Кривбасу дограють аж у 2025 році.  

Варто відзначити, що кілька днів тому російські війська ракетою понівечили готель, в якому мала перебувати донецька команда. Другі половинки гравців Шахтаря не на жарт схвилювалися через цю подію, зокрема, наречена Данила Сікана та дружина Дмитра Різника.

"Знущання, а не футбол, грати в таких прифронтових містах, як Кривий Ріг. Розуміючи, що pysnia pid*raS*. Отже, питання до УАФ, як можна ставити матчі на 18:00, розуміючи, що з імовірністю 80% він не буде зіграний до комендантської години", – написала Дарина Різник у своїх сторіс.