УКР РУС

"Боже мій, що?": дружина Зінченка не могла повірити своїм очам через скандал в матчі Арсеналу

1 вересня 2024 , 22:03 / Читать на русском

Влада Седан демонструє, наскільки поринає у справи чоловіка. Обраниця українського футболіста не втрималася в Інстаграмі.

Лондонський Арсенал вперше в АПЛ 2024/25 втратив очки. Команда Мікеля Артети перемагала Брайтон, але після вилучення Деклана Райса на 49 хвилині все пішло шкереберть, повідомляє YeSport.

Влада Зінченко заробляє більше за розкішну дівчину Беллінгема – всі секрети спокусливих жінок Євро

Скандальний епізод розлетівся світовими ЗМІ та соціальними мережами. Райс отримав другу жовту карту за те, що просто торкнувся м'яча, який котився, після чого отримав болючий удар суперника по нозі.

"Що? Це червона картка для Райса? Боже мій", – обурилася у своїх сторіс дружина Олександра Зічненка, який вдруге поспіль опинився на лаві запасних, але цього разу вийшов на останні 10 хвилин.

Влада Щеглова (Седан – її псевдонім) є відомою футбольною журналісткою, коментарі якої радісно підхоплює британська преса.

Якось вона зізналася, що Пеп Гвардіола помилився з тактикою, тому команда чоловіка програла. Наставник Манчестер Сіті тоді ще довго тролив Зінченка, жартуючи: "Головне, щоб я подобався твоїй дружині".