УКР РУС

Кріштіану Роналду блиснув сережкою на жеребкуванні Ліги чемпіонів: ціна шокує кожного

1 вересня 2024 , 20:00 / Читать на русском

Кріштіану Роналду став спеціальним гостем на жеребкуванні основного етапу ЛЧ, яке відбулося в Монте-Карло. Футболіст привернув до себе особливу увагу виразною сережкою.

Ювелірний виріб коштує близько 7 800 євро. Це понад 330 тисяч гривень у перерахунку.

Зізнання розкішної іспанської моделі: "У мене був роман з Роналду – природжений завойовник"

Кріштіану Роналду – чинний футболіст, який вже майже 2 роки не бере участі в європейському клубному футболі. Тому запрошення гравця саудівського Аль-Насра на церемонію жеребкування Ліги чемпіонів було цікавим ходом. Португалець отримав спеціальну нагороду від президента УЄФА Александера Чеферіна.

Бос Європейського футбольного союзу навіть висловив зі сцени свою тугу за Кріштіану Роналду в єврокубках і надію знову побачити португальця в них. Це не виключено, хоча 39-річний футболіст ближчий до завершення, ніж до початку своєї кар'єри. Він дедалі частіше відповідає на питання про життя після футболу.

Кріштіану Роналду не лише отримав нагороду, а й допоміг провести жеребкування Ліги чемпіонів. Перед ним стояло не надто складне завдання, адже потрібно було натиснути на кнопку 36 разів. Цим самим він по суту вмикав комп'ютер, який обирав суперників.

На сцені футболіст привернув до себе увагу блискучою сережкою. Це був не найдорожчий елемент в образі Кріштіану Роналду, але й зовсім не дешевий. Модель сережки із золота та діамантів коштує 7 800 євро, що становить понад 350 тисяч гривень

У соціальних мережах, щоправда, почали кепкувати з прикраси. Її порівнюють з частиною бляшанки з-під напоїв.

 

Джерело:

О2