УКР РУС

Бронзова призерка Олімпіади створила акаунт на Тіндері – красуня зізналася, чого шукає

30 серпня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Бронзова призерка Олімпійських ігор Флавія Сарайва стала інтернет-сенсацією. Проте це сталося не завдяки її гімнастичним досягненням, а завдяки тому, що красуня створила профіль на Тіндері.

24-річна Флавія, яка нещодавно допомогла Бразилії посісти третє місце в жіночому командному багатоборстві на Іграх 2024 року в Парижі, здивувала шанувальників своїм незвичайним вчинком.

Спортсмени на Олімпіаді вже штурмують Тіндер: оголені фото та флірт, який вийшов з-під контролю

Попри неприємний інцидент під час тренування, коли вона впала з асиметричних поручнів і отримала травму обличчя, Сарайва показує, що готова до нових викликів, але цього разу за межами гімнастичного мату.

У своєму профілі, який викликав великий інтерес на сайті знайомств, бразилійка написала, що не шукає нічого серйозного, хоча "все залежить".

Сарайва, яка може похвалитися не лише олімпійською медаллю, але й срібною медаллю чемпіонату світу, представилася "гімнастичною артисткою, олімпійською та світовою медалісткою і хорошою людиною".

Така презентація неодмінно приверне увагу багатьох користувачів Tinder, а деякі фанати навіть жартують, що їм доведеться придбати кращий акаунт у додатку, щоб збільшити свої шанси на зустріч із зірковою спортсменкою.

Реакція користувачів інтернету на те, що така унікальна людина, як Сарайва, вирішила приєднатися до додатка для знайомств, неоднозначна.

Вони варіюються від захоплення до тверджень, що рішення було "божевільним" з її боку. Однак, як підсумовує один із шанувальників, "Флавія Сарайва показує, що вона така ж, як і всі ми".

 

Джерело:

О2