УКР РУС

"Я знала, як зловити його на курінні": мати одного з провідних хавбеків світу розповіла всі його секрети

9 лютого 2024 , 13:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Наближається кінець сезону, тож настав час для важливих рішень. Одне з таких чекає на футболіста, який роками був серед провідних півзахисників світу.

У Тоні Крооса 30 червня закінчується контракт з Реалом. Він поки не вирішив, чи продовжуватиме його, чи остаточно повісить бутси на цвях.

Екс-зірка Арсеналу чесно розповів про п'яні вечірки та сварки з батьком: "Вони дозволили мені робити те, що мені подобалося"

Кроос роками говорив, що хоче піти на пенсію. Протягом сезону він провів 30 матчів, забив 7 голів і віддав 7 результативних передач, пропустивши лише три гри.

Мати Крооса сказала йому не йти на пенсію і продовжувати грати ще один сезон, тому що його синові Леону це теж сподобається.

"Якщо він продовжить свій контракт з Реалом, він порадує свого тренера, своїх товаришів по команді, а також Леона і багатьох інших", – зазначила Біргіт.

"Я знаю, що це важке рішення, і я сподіваюся, що він його ще не прийняв. Я хочу добре провести літні канікули, гарну літню відпустку і побачити, як він розпочне ще один сезон у Реалі", – додала вона.

Біргіт також розповіла дитячі секрети Крооса.

"Я знаю, що Тоні одного разу спробував сигарети. Я спіймала його з його другом Максом", – додала жінка.

Ймовірно, Тоні, як і всі його однолітки, вирішив трохи поекспериментувати, але, як він сам казав, експеримент із сигаретами закінчився швидко.

Джерело:

Sport Sport