УКР РУС

Реброва розпитала кохану Судакова про парне побачення і дівчину Мудрика – незручна ситуація

20 серпня 2024 , 22:10 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Партнерка головного тренера збірної України записала нове інтерв'ю. Анна Реброва полюбляє робити контент з дівчатами та дружинами футболістів.

Цього разу журналістка видала понад 20 хвилин розмови з другою половинкою 21-річного Георгія Судакова. Дружина Сергія Реброва традиційно розпитала про засекречену дівчину Мудрика. Тема вже виникала під час інтерв'ю з обраницею Анатолія Трубіна. 

Мудрик українізував росіянку, з якою крутить інтрижку – модель слухає наші пісні

"Ти знаєш про скандал навколо ім’я Михайла, про його можливу дівчину, що, нібито, вона з Росії?" – запитала тоді Реброва.

Дружина Трубіна відповіла: "Я чула, так. Навіть не знаю, що сказати з цього приводу. Я вважаю, що це життя і вибір людини. Копатися в цій брудній білизні я точно не буду. Якщо йому нормально, якщо він так хоче – то будь ласка. Але щось казати, придумувати я навіть не хочу", – сказала Марина.

Судакова ж зізналася, що може поспілкуватися з Мудриком, але парних побачень у них не було. Запитання про це викликало в дівчини доволі незручний сміх.

"Георгій завжди з ним спілкується. У них є група, вони там завжди переписуються. Виходити десь парами? А парами що, я з Георгієм і Міша один? Його дівчина? Ні, незнайома. Я взагалі не знаю, що в нього дівчина є", – випалила Ліза Судакова.

Джерело:

ютуб-канал Анни Ребрової