УКР РУС

Мбаппе допоміг Реалу виграти Суперкубок – передав найближчій людині історичну футболку з дебюту

16 серпня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Варшава стала містом офіційного дебюту Кіліана Мбаппе у складі мадридського Реала. Француз забив гол і допоміг "королівському клубу" виграти Суперкубок УЄФА.

Перехід Кіліана Мбаппе до Реала анонсували роками. Трансферну сагу за участю зірки світового футболу називали найдовшою за останні десятиліття.

В яких умовах житимуть Лунін і Мбаппе перед Суперкубком УЄФА: гламур – це ще слабо сказано

У середу француз дебютував у кольорах Реала у Варшаві. Саме в польській столиці відбувся матч за Суперкубок УЄФА, в якому "королівський клуб" виграв з рахунком 2:0 в Аталанти.

Новий гравець у команді Карло Анчелотті виявився продуктивним зі старту, хоча лише нещодавно повернувся з відпустки після Євро-2024. Кіліан Мбаппе у своєму дебюті відзначився голом, яким доклався до впевненої перемоги над італійським суперником.

Після матчу Мбаппе підійшов до батька Вільфріда. Француз тепло привітав тата, передав свою футболку та поспілкувався з ним. Радше за все, вони розповіли один одному про свої враження після дебюту.

Вільфрід Мбаппе з великим ентузіазмом сприйняв перехід свого сина до титулованого мадридського клубу. Він супроводжував Кіліана під час його презентації.

Після офіційної частини він одразу ж побіг до клубного магазину і купив 1 000 футболок Реала з іменем Мбаппе. Вільфрід заплатив за них понад 750 тисяч гривень.

 

Джерело:

О2