УКР РУС

Розкішна Джорджина у своєму раю: партнерка Роналду обожнює розкіш – розгубилася від вибору

12 серпня 2024 , 16:00 / Читать на русском

Джорджина Родрігес – уособлення розкоші та стилю. Все у її житті – від прикрас до відпочинку – є справжньою казкою, сповненою елегантності та гламуру.

У неділю модель вирушила до ювеліра, щоб обрати наступну прикрасу для своєї колекції. Партнерка Кріштіану Роналду точно знає, як використовувати фінансові ресурси свого коханого.

Роналду ненароком розкрив грандіозну таємницю стосунків з Джорджиною – викликав бурю в мережі

У соціальних мережах вона часто ділиться своїм повсякденним життям, сповненим розкішних аксесуарів та ексклюзивних локацій. Її сумочки, взуття та прикраси коштують непристойно багато, а кожен публічний вихід ретельно продумується, щоб підкреслити її статус.

Прикраси – її величезне захоплення. У неділю вона опублікувала фото, на якому зображена в ювелірному салоні. Як вона написала в Інстаграмі, вибір був настільки великий, що вона розгубилася.

Історія кохання Джорджини Родрігес і Кріштіану Роналду схожа на сценарій голлівудського фільму. Вона працювала в салоні Gucci та зустріла одного з найгрізніших футболістів світу під час звичайного робочого дня.

З цього моменту їхнє життя кардинально змінилося. Це було кохання з першого погляду, яке швидко переросло у пристрасні та тривалі стосунки.

Джорджина і Кріштіану показують, що розкішне життя не означає відсутність сімейних цінностей. Навпаки, саме любов і підтримка одне одного роблять їхні стосунки такими міцними та надихають багатьох.

 

Джерело:

О2