УКР РУС

Мората оголосив про розлучення з коханою, яка народила 4 дітей: "Непорозуміння зношують стосунки"

12 серпня 2024 , 15:21 / Читать на русском

Альваро Мората оголосив про розлучення з дружиною Аліче Кампелло. Колишній гравець мадридського Атлетіко, який кілька тижнів тому перейшов до Мілана, познайомився з нею у 2016 році.

"Після деяких роздумів ми з Аліче вирішили піти різними шляхами. Це були чудові стосунки, засновані на взаємній повазі, в яких ми багато любили та допомагали один одному", – написав футболіст.

Поцілувала іншого і наступного дня подала на розлучення: найвідоміша пара футболу раптово розпалася

За його словами, це були чудові роки, плодом яких стали четверо дітей, які, безсумнівно, є найкращим, що пара коли-небудь робила.

"Це болюче рішення, і ми просимо поставитися до нього з повагою і співчуттям. Не вигадуйте історій заради хвилини слави, тому що я повторюю: ніколи не було браку поваги, просто було багато постійних непорозумінь, які потроху руйнують все.

Аліче завжди займатиме особливе місце в моєму серці, і все, що ми пережили разом, було неймовірним і чудовим досвідом навчання", – додав Мората.

Аліса також зробила відповідну заяву.

"Ми з Альваро вирішили розлучитися, і це найважче рішення, яке ми коли-небудь ухвалювали в нашому житті. Я хочу чітко заявити, як і він, що не було ніяких третіх сторін або будь-якої неповаги з нашого боку.

Я можу лише сказати, що всі ці 8 років поруч зі мною була людина, яка тільки те й робила, що ставила мене на перше місце, піклувалася про мене і поважала мене, і тому я не можу допустити жодних неправдивих спекуляцій", – написала вона.

Аліче додала: не хоче, щоб підписники думали, нібито все, що вони бачили на фотографіях в Інстаграмі, які пара публікувала, є брехнею.

"Ми не могли любити одне одного сильніше, і ми продовжуємо це робити, але настає час, коли накопичується багато непорозумінь, і все повільно псується і вибухає.

Я просто хочу подякувати Альваро за все, що він зробив для мене, за те, як він піклувався про мене, за те, яким батьком і чоловіком він був, і я бажаю йому всього найкращого", – зауважила вона.

Футболіст та бізнесвумен познайомилися у 2016 році, коли він ще грав за Ювентус. Пара одружилася 17 червня 2017 року у Венеції та повторила свої шлюбні обітниці на великій вечірці через 5 років. Вони виховували чотирьох дітей. Мората мріяв, щоб Аліче народила йому загалом 7 нащадків.

 

Джерело:

Marca