УКР РУС

Світова зірка: срібна призерка Олімпіади знепритомніла на інтерв'ю – вона вразила Маска

9 серпня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Кім Є Чжі, південнокорейська олімпійська чемпіонка зі стрільби на 10 метрів, втратила свідомість під час прес-конференції. Її негайно доставили до лікарні.

Кім Є Чжі, як і Юсуф Дікеч, стала іконою впевненості у стрільбі з пістолета на Олімпіаді в Парижі. Обидва стали срібними призерами, продемонструвавши неабияку холоднокровність у своїх спробах. Кореянка вже повернулася до своєї країни, де взяла участь у прес-конференції, під час якої втратила свідомість.

"Відправили на Олімпіаду кілера": від турецького стрільця шаленіють соцмережі – хто він насправді

За повідомленнями південнокорейських ЗМІ, спортсменку доставили до лікарні в місті Чонджу. На щастя, її життю нічого не загрожує, але вона залишиться в лікарні для подальшого спостереження.

"Співробітники відділення швидкої допомоги повідомили нам, що вона не потребує серйозного лікування", – сказав представник району Імсіл в інтерв'ю агентству AFP.

Тренер кореянки Квак Мін Су сказав, що 31-річна спортсменка ніколи не мала проблем зі здоров'ям, але він підозрює, що така ситуація могла виникнути через шквал обов'язків і щільний графік.

Кім Є Чжі здобула популярність не лише завдяки своїй впевненості, але й стилю одягу, в якому вона прийшла на конкурс у Парижі. Вона обрала вільний спортивний костюм, а також свої фірмові окуляри в дротяній оправі з вуаллю на одному оці та бейсболку на голові.  

Попри помилку, якої спортсменка припустилася у відбірковому турі, користувачі інтернету назвали її найкращим стрільцем у світі, і її навіть привітав з успіхом Ілон Маск.

"Я дізналася про це набагато пізніше, бо не активна в Інстаграмі. На наступний день після мого фіналу на 10 метрів у нас була командна вечеря, і мій тренер підійшов до мене і сказав: "Є Чжі, я бачу, що ти стала світовою зіркою". Потім мені сказали, що мене привітав Ілон Маск", – розповіла кореянка в інтерв'ю LA Times.

 

Джерело:

О2