УКР РУС

Український спортсмен каже, що його олімпійська медаль може "не прожити й дня" вдома: "У нас їх 5"

6 серпня 2024 , 17:20 / Читать на русском

23-річний український спортсмен Михайло Кохан завоював бронзу в метанні молота на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. Він зізнався, що медаль лежатиме в коробці, оскільки її можуть пошкодити.

Варто зауважити, що Кохан завоював дебютну олімпійську медаль. На Іграх-2020 у Токіо українець став четвертим.

Магучіх завоювала золото: ось що вона робила перед переможним стрибком

"Люди святкують, люди задоволені. Раді, що я згадав свій район рідний (у Запоріжжі – ред.). Тож усі написали та зраділи, коли я в прямому ефірі згадав про наш район. Найвідоміша людина, яка поздоровила мене в Інстаграмі? Наш президент. У сторіз із селебріті постив Андрій Бєдняков, я ще не розбирав Інстаграм", – зізнався спортсмен.

Він додав, що отримав привітання від багатьох колишніх олімпійських спортсменів та чемпіонів попередніх років, які були в олімпійському селищі.

"Приємно. Чесно – ще не заходив до телефону, боюсь відкривати його, стільки повідомлень. Мені так приємно і так незручно, бо не можу на всі відповісти. Прошу людей поставитися з розумінням, якщо я не відповів на якесь повідомлення.

Де буде лежати медаль? У коробці. У нас вдома п'ять котів, ця медаль не проживе і дня, якщо я кудись її повішу", – підсумував Кохан.

 

Джерело:

Суспільне