УКР РУС

Екс-ведуча Металіста 1925 Лелюк розквітла після завершення кар'єри – новий образ підкорює фанів

5 серпня 2024 , 17:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дар'я Лелюк виклала нове фото, яким порадувала своїх фанів.

Дар'я, вже екс-клубна ведуча, але все ще кореспондент УПЛ, поділилась селфі у своєму Instagram. На фото дівчина має чудовий вигляд, а новий колір волосся їй дуже личить.

Неповторна дружина Чоботенка затьмарила краєвиди своєю грацією – Луніна і Бугай приємно вражені

В інтерв’ю для XSPORT.ua, яке вийшло 8 березня, Дар'я поділилася, що було найприємніше та що найскладніше у роботі ведучої.

"Найприємніше, певно, переживати щасливі емоції з командою, коли настає якась важлива перемога. У нашої команди часто відбуваються як злети, так і падіння, тому найкраще – це отримувати заряд щирих, приємних емоцій.

А найскладніше – це постійні виїзди. Я завжди подорожую з командою на ігри, на збори, щоб ділитися цим з нашими вболівальниками. Футболісти, певно, вже звикли до таких постійних переїздів, а мені це дається найскладніше. Половина життя проходить в автобусі", – розповіла дівчина.

Також в цьому інтерв’ю Дар'я розповіла, яка гра клубу за час роботи презентером запам’яталася найбільше.

"Одразу згадується гра Металіст 1925 – Динамо. Сезон 2022-2023. Це була остання гра сезону, і в разі програшу наша команда потрапила б до перехідних матчів і боролася б за місце у Прем’єр-лізі. Звісно, всі розуміли, проти кого ми граємо, і то, напевно, була найнервовіша гра за весь час моєї роботи в клубі.

Динамо вело у рахунку 1:0, проте Металіст 1925 дуже яскраво грав і створював моменти, напевно, як ніколи. Всі билися до останнього, і я вірила, що з такою грою ми точно маємо забити. Нічия нас теж влаштовувала. І тут саме цей гол, який нам був так потрібен, забиває мій наречений – Артем Габелок. Як я кричала на тій трибуні, оточеній фанатами Динамо, це треба було бачити. Але мені було все одно. Ті емоції я не забуду ніколи", – поділилася Дар'я.

Зазначимо, що в цьому інтерв’ю Дар'я наголосила, що варто зрозуміти: ця робота – це не просто гарна картинка, коли ти стоїш красива на полі з мікрофоном і тебе знімають.

Це щоденна робота, яка потребує постійного розвитку і глибоких знань.

Джерело:

Інстаграм