УКР РУС

Олімпійський чемпіон завів акаунт на сайті для дорослих: "Моє тіло – мій вибір"

1 серпня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Олімпійські ігри в Парижі тривають. Участь у них – це мрія для тисяч спортсменів. Для багатьох з них це також можливість гідно заробляти на життя, адже за здобуті медалі вони отримують значні фінансові винагороди від національних олімпійських комітетів.

Для спортсменів у видах спорту, які не отримують стільки уваги ЗМІ, це єдина можливість покращити своє фінансове становище. Адже вони протягом багатьох років своєї кар'єри перебувають на своєрідній синусоїді, в якій сума заробітку залежить від їхніх спортивних результатів у конкретному році.

Легенда збірної Італії переспав з 700 жінками: йому запропонували роль у фільмі для дорослих

Це з'ясував плавець Метью Мітчем, який спеціалізувався на стрибках у воду. Коли він вже був олімпійським чемпіоном у відставці, австралієць розповів, що його заробітки то падали, то зростали дуже непередбачуваним чином. Простим вирішенням стала платформа для дорослих, де він публікує свої фотографії.

"Мій особистий заробіток як спортсмена то падав, то зростав непередбачувано. Фінансування залежало повністю від того, як я виступив на великих змаганнях у попередньому році, хай то Олімпійські ігри або чемпіонат світу. Тож, якщо я пропускав змагання через травму або робив один невдалий стрибок і не завойовував медаль, все ускладнювалося", – розповів Метью.

Спортсмен-пенсіонер почав публікувати свої пікантні фото з 2023 року. Його партнер вже деякий час вів там активну діяльність, що, безумовно, вплинуло на рішення Мітчема.

"Так, дехто може запитати: "Навіщо взагалі таке показувати?" Але моя відповідь буде такою: "Моє тіло – мій вибір", і, як у випадку з будь-яким проєктом, над яким ти наполегливо працював, природно пишатися ним і хотіти показати його людям.

Я вклав багато часу і зусиль у розвиток свого тіла. Якщо люди хочуть його побачити, було б нерозумно віддавати це безкоштовно", – підсумував він.

 

Джерело:

О2