УКР РУС

Зірку збірної Аргентини пограбували на Олімпіаді: вкрали обручку, збитки на десятки тисяч євро

26 липня 2024 , 18:45 / Читать на русском

Головний тренер збірної Аргентини U-23 Хав'єр Маскерано прокоментував жахи, з якими зіткнулася делегація в перші дні перебування на Олімпіаді. Зокрема, мовиться про крадіжку, від якої постраждав Тьяго Альмада на тренуванні перед матчем з Марокко.

У Ліоні подали офіційну скаргу. Гравець збірної мав підтвердити факт крадіжки та суму збитку.

Любителі пива будуть розчаровані: чим годуватимуть на Олімпіаді-2024 та скільки це коштуватиме

У четвер, через кілька годин після того, як про інцидент стало відомо, французькі ЗМІ підрахували, що сума викрадених речей може сягати 50 тисяч євро.

"Вони прийшли на тренування і пограбували нас. У Тьяго зник годинник, каблучки, навіть обручка – все. Ми не хотіли нічого говорити після тренування. Однак це все", – поскаржився тренер олімпійської збірної.

"За інформацією BFMTV, вже зроблена попередня оцінка збитків, які становлять 50 000 євро в ювелірних виробах. Цю суму підтвердило судове джерело", – повідомило відоме французьке ЗМІ.

На місці пограбування не виявили слідів злому або вторгнення.

Перші години Олімпіади-2024 вже відзначилися кількома інцидентами, хоча Ігри ще офіційно не відкрилися. До скарги Маскерано на пограбування Тьяго Альмади додалася скарга австралійської команди BMX.

Інформація про це з'явилася після того, як один з постраждалих спортсменів опублікував у своїх соціальних мережах відео, в якому розповів про інцидент: "Вночі пограбували наш фургон, на щастя, моїх велосипедів там не було. Але моя велосипедна сумка була з деякими речами. Який божевільний спосіб розпочати подорож".

Зловмисники проникли у фургон, який був припаркований на вулиці Парижа, розбивши переднє пасажирське вікно. Наразі Організаційний комітет не коментує жодного з цих двох пограбувань.

 

Джерело:

Ole