УКР РУС

"Дуже багато сексу": Франція оригінально заохочує спортсменів на Олімпіаді навіть до оральних ласк

25 липня 2024 , 16:05 / Читать на русском

Учасників Олімпійських ігор 2024 всіляко заохочують до інтимних стосунків один з одним на змаганнях у Парижі. Зокрема, забезпечуючи безкоштовними презервативами, змазками і клінікою ІПСШ.

Вони приїжджають з усіх куточків світу – молоді, красиві та на піку фізичної форми. Декларують єдину мету: змагатися за медалі в олімпійському виді спорту, заради чого інтенсивно тренувалися протягом останніх чотирьох років.

Росіянка, яка їде на Олімпіаду від Кіпру, вляпалася по вуха: розпусна суперниця Магучіх з OnlyFans

Або, принаймні, такі правильні речі вони скажуть в інтерв’ю журналістам. Водночас британські ЗМІ з гумором розповідають про великий анекдотичний досвід, мовляв, багато з цих спортсменів також мають на увазі дещо інше, а саме секс.

Завдяки унікальній можливості зустрітися і поспілкуватися з колегами-спортсменами в їхній оптимальній фізичній формі спокуса познайомитися з ними ближче для багатьох може виявитися непереборною.

Цю тенденцію, вочевидь, мали на увазі організатори Олімпійського селища в Парижі, коли цього літа роздавали спортсменам безкоштовні презервативи.

І не один чи два, а близько 200 тисяч презервативів у різних точках комплексу, що еквівалентно 14 презервативам на кожного спортсмена.

"На полі кохання грай чесно. Запитуй згоду. Не треба бути золотим медалістом, щоб це вдягнути! Не ділися нічим, крім перемоги. Захисти себе та інших від ІПСШ", – написано на цих виробах, де зображені маскоти Олімпіади в Парижі.

У вільному доступі є й інші засоби для безпечного сексу, наприклад, 20 тисяч жіночих презервативів, 10 000 латексних стоматологічних серветок (для захисту від будь-яких інфекцій під час орального сексу), а також найсучасніша медична клініка для лікування будь-яких непередбачуваних наслідків, включаючи інфекції, які передаються статевим шляхом, сексуальні травми і небажану вагітність.

Журналіст The Daily Mail на умовах анонімності поспілкувався з учасником змагань – спринтером, який представляє один із карибських островів: "Зараз я повністю зосереджений на своєму турнірі. Я тренувався до нього стільки, скільки себе пам'ятаю. Але як тільки забіг завершиться, настане час розважитися. І так, це означає, що буде багато сексу".

Розповіді спортсменів про дикі сексуальні вечірки на попередніх Олімпійських іграх – вже справжня легенда.

Мабуть, найвідоміший спортсмен сучасності, ямайський спринтер Усейн Болт, подейкують, влаштував особливо жваву нічну вечірку з трьома членами гандбольної команди Швеції невдовзі після того, як він здобув перемогу у фіналі забігу на 100 метрів на Олімпіаді 2012 в Лондоні.

Очевидці зізнаються: випадковий секс настільки поширений, що деякі спортсмени жартують, мовляв другим олімпійським девізом має бути: "Що відбувається в Олімпійському селищі, залишається в селищі".

Воротарка збірної США Хоуп Соло розповіла: "Там відбувається багато сексу. Я бачила, як люди займаються сексом прямо на відкритому повітрі. На траві, між будівлями – вони роблять непристойні речі всюди".

Американська учасниця змагань зі стрільби додає: "Моя квартира була схожа на бордель в Олімпійському селищі. Одного ранку вся жіноча естафетна команда 4x100 скандинавської країни вийшла з дому, а за нею попрямували легкоатлети із США".

Джерело:

Daily Mail