УКР РУС

Найсексуальніша жокейка світу боїться йти на пенсію: не може оговтатися після жахливого інциденту з гусьми

6 лютого 2024 , 14:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Шанталь Сазерленд – модель та одна з найвідоміших жінок у кінному спорті. Жокейка побоюється завершення кар'єри, оскільки намагається відновитися від травми після інциденту з гусьми.

Сазерленд може бути змушена піти на пенсію у 47-річному віці, адже отримала травму, коли кінь, якого налякали гуси на іподромі Гольфстрім у Флориді, скинув її зі спини.

Це сталося ще в травні в травні минулого року. Тренер коней кинув гусам їжу і вони перетнули доріжку прямо перед спортсменкою.

Сексапільна журналістка змусила мовчати цілий стадіон – тепер вся Італія говорить лише про її декольте

Сазерленд за свою кар'єру виграла понад 40 мільйонів фунтів стерлінгів призових. У 2021 році її навіть назвали однією з "100 найкрасивіших людей світу".

Жокейка зізналася, що її стан після травми не стає кращим. Внаслідок інциденту її рука зламалася при ударі об землю, а плечова кістка повністю відірвалася від плеча.

Відновлення після травми було повільним і поки що безрезультатним.

"Я відчуваю, що перебуваю в певній точці, і зараз мені не стає краще. Мій лікар сказав, що на це потрібен час. Очевидно, що коли ти жокей, час не твій друг. Я б дуже хотіла знову мати можливість їздити верхи. Це мрія. Але реальність така, що я дійсно не знаю", – зазначила Сазерленд.

Модель сподівається, що ситуація не дійде до того, що їй доведеться піти на пенсію.

"Я не в тому стані, щоб кататися на найвищому рівні. Немає жодної можливості. Це було б небезпечно, і я повинна дійти до того моменту, коли зможу користуватися лівою рукою. Я не можу. Моя рука не випрямляється, і у мене 3-секундна затримка від мозку до руки. Над цим треба ще багато працювати. Я дуже багато працюю над цим", – зауважила спортсменка.

Сазерленд мріє знову брати участь у перегонах, але не знає, чи зможе це робити.

 

Джерело:

Daily Star