УКР РУС

Чемпіон Європи обвінчався з коханою і шокував фанатів: такого весілля не бачили з часів Челентано

21 липня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Зірка Ювентуса і національної збірної Італії з футболу одружився. Федеріко К'єза та Лючія Брамані стали родиною 20 липня.

Площа Данте була переповнена. Весілля відбулося у соборі Гроссето.

Лідер Арсенала одружився з приголомшливою моделлю – Зінченко вітає блискавично

"Ми не бачили такого весілля з часів весілля Адріано Челентано і Клаудії Морі в 1960-х роках, вони одружилися о 5 ранку. Тут повно VIP-персон, і Гроссето також виграє з погляду іміджу", – розповіла пані Матильда, уродженка Гроссето.

З нею були два її племінники, Маттео і Маріо, які вболівають за Мілан, але приїхали подивитися на футболістів і машини.

"Щойно проїхали два Феррарі та Порше, гарні, тепер чекаємо на К'єзу!" – вигукнув один з них.

 

Серед масової присутності карабінерів, поліції та служби безпеки не бракувало атмосфери зі спортивними акцентами. К'єза проміняв Фіорентину на принципового суперника (Ювентус), що дуже образило вболівальників "фіалок".

"Він одружується у Гроссето, бо у Флоренції його б вигнали. Хоча Фіорентина повинна бути йому вдячна", – сміються вболівальники колишнього і нинішнього клубів.

Федеріко К'єза прибув близько 16:15 і перед тим, як увійти до церкви, зупинився, щоб привітатися і роздати автографи. Фанати зі всього світу були приємно шоковані таким вчинком нареченого, який виявився напрочуд привітним, попри всю свою зірковість та особливість події.

Через чверть години прибула і його дружина у білій сукні та фаті з органзи. О 17:17 наречений і наречена поцілувалися і вибухнули оплески.

Серед гостей були, звичайно, батько нареченого, колишній чемпіон, Енріко К'єза, його сестра Адріана та кохана одноклубника Мануеля Локателлі – Тесса Лаковіч. Мікела Персіко, дружина іншого гравця Ювентуса, Даніеле Ругані, також прибула на святкування.

 

 

 

Джерело:

Corriere Fiorentino