УКР РУС

"Чудова ніч": сексапільні дами стали окрасою зустрічі Морати та Бекхема – змусили фанатів шаленіти

20 липня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Іспанський нападник Альваро Мората зустрівся з англійською легендою Девідом Бекхемом. Разом з ними були їхні кохані – Аліче Кампелло та Вікторія Бекхем.

Альваро Мората вже втретє прилетів до Італії, щоб змінити хід своєї кар'єри, і Мілан є ідеальним місцем для досягнення його цілей.

Бекхеми гучно святкують чверть століття разом: одяглися у той самий культовий наряд – оце знахідка

Іспанський нападник вже грав за Ювентус на двох різних етапах своєї футбольної кар'єри, а нещодавно став чемпіоном Європи у складі національної збірної.

У перші години свого перебування в Мілані він поділився численними фотографіями в соціальних мережах, дякуючи вболівальникам Атлетіко за підтримку, яку вони завжди йому надавали.

Серед усіх світлин була одна, яка одразу ж потрапила до його стрічки в Інстаграмі та зворушила фанатів Мілана.

"Культовий. Дякую, легендо", – написав мадридський нападник. Альваро широко посміхався в обіймах колишньої зірки Реала та Мілана Девіда Бекхема.

На першому фото вони обіймалися, а на іншій світлині радісно позували зі своїми коханими, які стали окрасою вечора. "Дивовижні люди, прекрасна ніч", – написала партнерка Морати.

"Ви говорили про Мілан? Дві цифри сім протистоять одна одній", – екстаз фанатів прокрадається через усі коментарі.

Їх величають не інакше, як "двоє найкращих гравців усіх часів". Вболівальники також відзначають "братерство між Реалом і Міланом", адже обидва встигли засвітитися в цих культових клубах.

 

 

Джерело:

Tikitakas