УКР РУС

Один із найкращих тенісистів не схожий сам на себе – його не впізнати

5 лютого 2024 , 16:01 / Читать на русском

Піт Сампрас виграв 14 турнірів Великого шлему. Легендарний американець роками був на вершині світового тенісу.

Йому не підкорився лише Ролан Гаррос. У Парижі його максимумом був півфіналі 1996 року. Натомість на траві Сампрас виграв 7 титулів лондонського Вімблдону, заробивши за свою кар'єру 43 мільйони доларів.

Це був удар прямо в серце: олімпійський чемпіон зраджував гарячій дружині-тенісистці з її найкращою подругою

Також Піт 5 разів перемагав у рідних стінах на US Open, до чого додав ще 2 титули тріумфатора Australian Open. Його протистояння з іншим американцем Андре Агассі та хорватом Гораном Іванішевічем закарбувалися в історії тенісу.

Знаменитий Андрій Медвєдєв також був його зірковим суперником – українець сенсаційно вибив першу на ту пору ракетку світу на Ролан Гаррос.

Нещодавно папараці підловили його за ранковою кавою в Starbucks, але його зовнішність кардинально змінилася. Під час кар'єри тенісиста Сампрас був гладко виголений, а зараз у нього коротка густа борода.

У Піта більше немає темного та кучерявого волосся, як раніше, а його одяг також відрізняється від звичайного. 

Кілька місяців тому стало відомо про сумний діагноз раку яєчників дружини Сампраса Бріджит. Відтоді вона перенесла серйозну операцію, пройшла хіміотерапію та продовжує курс лікування. В їхньому шлюбі, який триває 23 роки, народилися двоє дітей. 

Свого часу Піт залишився без усіх трофеїв, але у 2011 році повернув собі вкрадене. Згідно з угодою, злодій залишив викрадені цінні речі в лікарні в передмісті Лос-Анджелеса, а Сампрас зобов'язався не вживати проти нього жодних судових заходів. Крім того, злодій вирішив залишити собі меблі Сампраса.

Джерело:

SportSport