Чемпіон Європи живе на державну допомогу і не має що їсти – екс-футболіста Ман Сіті кинула дружина

Ольга Котів2 травня, 13:20
Чемпіон Європи живе на державну допомогу і не має що їсти – екс-футболіста Ман Сіті кинула дружина

Айке Іммель живе на допомогу від держави - Скриншот з відео

00 хв

Колишній гравець збірної Німеччини Айке Іммель з десяток років тому опинився у фінансовій скруті. Через це йому зараз дивом вдається утримувати себе.

Джерело: meczyki

Айке Іммель багато років грав на найвищому рівні. Він розпочав свою футбольну кар'єру в дортмундській Боруссії. Також німець тривалий час захищав ворота Штутгарта, а кульмінацією його кар'єри стало перебування в Манчестер Сіті.

Від найкращого бомбардира ЛЧ відвернулися одноклубники: "Наркотики мене знищили, та зараз я чистий"

Окрім того, воротаря регулярно викликали до національної збірної, з якою він виступав, зокрема, на чемпіонатах світу 1982 і 1986 років. Іммель повісив бутси на цвях у 1997 році.

Після розставання з футболом Іммель жив у Франції в будинку вартістю понад мільйон євро. Він хотів примножити гроші, зароблені за кар'єру, однак прийняв низку непродуманих інвестиційних рішень, а також багато програв в азартних іграх.

Реклама

У якийсь момент Іммель втратив контроль над своїми витратами. У 2008 році до нього прийшов судовий виконавець з вимогою виплатити 900 тисяч євро. Водночас його дружина подала на розлучення і зобов'язала екс-футболіста відмовитися від батьківських прав.

Саме в цей момент Іммель повністю збанкрутував. Його активи виставили на аукціон, тож колишній воротар повернувся до Німеччини. Він винайняв квартиру в Штадталлендорфі і почав жити на допомогу від держави в розмірі 1138 євро.

Однак більшу частину цієї суми 63-річний чоловік витрачає на оплату оренди житла. Тому йому допомагають друзі – один безкоштовно годує його у своєму ресторані, інший доглядає за будинком, адже має власну клінінгову компанію.

Іммель хоче змінити свої умови проживання. Хоч він і не може похвалитися якимись особливими навичками, екс-футболіст зізнався, що його головна мета – почати забезпечувати себе самостійно і перестати отримувати допомогу.

Гарячі новини Новини